Alfred föddes på BB Stockholm torsdag den 17 februari 2011 klockan 20.19. Flora och Lilly föddes på Huddinge sjukhus tisdagen den 22 oktober 2013 kl 13.02 och 13.05.

söndag 10 juli 2011

Konsert- och Lisebergspremiär


Nu har Alfred varit på sin första konsert! Det var såklart gudbandet This Is Head som fick äran att bli det första liveband Alfred såg, och de spelade på Taube-scenen på Liseberg den 5 juli.

Vi såg och hörde några låtar, sen tog vi paus och tittade på fontänen vid stora scenen en stund, och sen såg vi ett par låtar till, och Alfred verkade gilla det han hörde.

Alfreds Lisebergsupplevelse bestod av att sova i vagnen ovanligt länge på promenad med pappa och mormor medan mamma och Stella stod i kön till Balder. Sen började det spöregna, så då sökte vi skydd under ett tak (Polketten, tror jag det var), där Alfred fick gå omkring lite, äta lite och byta blöja, och sen fick han titta på när mamma och Stella spelade dansspel och alla försökte vinna choklad (utan resultat), innan det var dags för konsert. Efter det blev det restaurang, vilket också gick bra, så länge han inte behövde sitta still för långa stunder i taget.

Inga kommentarer: