Alfred föddes på BB Stockholm torsdag den 17 februari 2011 klockan 20.19. Flora och Lilly föddes på Huddinge sjukhus tisdagen den 22 oktober 2013 kl 13.02 och 13.05.

lördag 1 september 2012

Sommaren i Kärra

Här kommer äntligen lite mer bilder från resten av vår härliga 8-veckorssemester! De sista dryga fem veckorna var vi i Kärra.














I början regnade det väldigt mycket (det blev bättre sen), men leka med såpbubblor på altanen kan man ju göra även om det är blött.















Innan Alfred föddes hade jag oroat mig lite för att han inte skulle ha nån att leka med i Kärra, eftersom alla hans sysslingar är minst 6 år äldre - men jag hade fel! Alla tyckte det var jätteroligt att leka med lillkillen. :) Här är det grannsysslingarna Fredrika, Maja och Kasper som slåss om att få ge honom bollen.















Rutschkanan vi köpte på Blocket på vägen ner från Lyse var en hit hela sommaren!















Ballonglek i trädgården.















Kram!















En i det närmaste perfekt dag på andra stranden.















Maja och Kasper hjälper till med favoritsysselsättningen: kasta sten i vattnet.















I början av sommaren var Alfred skeptisk till att vara i vattnet, men med tiden blev han modigare och modigare och gick runt på allt djupare vatten. Här hann vi inte ens få av honom tröjan innan han skulle i.















Lite drygt hälften av sysslingskaran samlade på stranden: Kasper, Filippa, Maja, Agnes, Molly, Vega, Agnes, Fredrika och Paulina (saknas gör Stella, Filip, Gabriel, Alice, Olle och Lisa).















En del av morgonrutinen: när vi vaknat bytte vi blöja, sen gick vi och hämtade tidningen och tittade på grannens robotgräsklippare en stund, ibland gick vi och kastade nån sten Alfred hittat på vägen i vattnet på första stranden, sen när mormor vaknat pressade hon och Alfred apelsiner till frukosten.







































Alfred sopar utanför ytterdörren med sin egen sopborste.







































I vår gamla vingliga 70-talsskrinda vid andra stranden.















Hämtat posten med mormor.















Hembakta bullar på bryggan med mormor och Stella.















På egen utflykt på stranden.















Grodperspektiv när Alfred klättrar på mammas mage.































Bada lite.



I Stellas famn när mamma åker vattenskidor.

Inga kommentarer: