Alfred föddes på BB Stockholm torsdag den 17 februari 2011 klockan 20.19. Flora och Lilly föddes på Huddinge sjukhus tisdagen den 22 oktober 2013 kl 13.02 och 13.05.

tisdag 22 februari 2011

Barnvagnsfärden

Jag var orolig och spänd, det ska erkännas, så orolig och spänd att jag nu sitter här med en härlig huvudvärk.
Idag var dagen Alfred för första gången skulle åka tunnelbana och framför allt åka BARNVAGN. Vi är liksom rätt kära i vår (Alfreds) blå/gröna vagn och har under hela hösten högt och glatt berättat för alla vi känner att det här, det är barnvagnen med stort B. Ingående berättat att den går att fälla ihop i ett nafs, vinkla och vändas på alla tänkbara leder, tar lite plats på tunnelbanan och så vidare. Mest berättade vi högt och glatt om vagnens alla förträffligheter inte för att vi egentligen ville att någon annan skulle köpa en likadan utan för att övertyga oss själva (eller mest att jag skulle övertyga Sara) att det ÄR värt att spendera en halv månadslön på en barnvagn (här kan du se vagnen).

Så det var kanske inte så konstigt att det var mycket på spel.
Men nu är det så att jag och Sara är bra (sjukt bra till och med) på att göra barn, bra och duktiga barn. Alfred sov precis hela vägen fram och tillbaka. Bättre betyg kan vagnen inte få!
All in all. Money well spent.

Inga kommentarer: